Graveren

Graveren sportprijzen

Graveren sportprijzen

Tubb Sport is gespecialiseerd in het graveren van sportprijzen. Deze prijzen zoals bekers en medailles worden gegraveerd op ambachtelijke wijze. Door middel van een klassieke pantograaf (een Gravograph) worden bijna alle graveertoepassingen en in het bijzonder kleine voorwerpen zoals naamplaatjes, badges en machineplaatjes gemaakt. Maar er zijn ook andere mogelijkheden, zoals:

Laseren

Glazen en houten standaards kunt u helemaal naar eigen wens laten laseren. U levert uw eigen tekst en/of logo aan. Tubb Sport zorgt vervolgens voor een op maat gemaakte standaard van glas of hout.

Sublimatie

Bijna elke beker of medaille heeft de mogelijkheid om er een afslag aan toe te voegen. Dat is vaak een afbeelding van een sporter, dier of auto. Nu kunt u de beker of medaille echter ook heel persoonlijk maken door sublimatie. Zo creƫert u een afslag met een eigen logo. De beker van bijvoorbeeld de plaatselijke voetbalclub ziet er dan nog net iets mooier uit.

Labels

graveren2Een medaille maakt u mooier door een afslag of een eigen logo. De achterkant van de medaille kan vaak gegraveerd worden. U kunt er echter ook een label met uw eigen tekst op laten plakken.