Sportprijzen, bekers en medailles

Waar een wedstrijd wordt gespeeld, worden prijzen uitgereikt. Dat gebeurt uiteraard bij sportwedstrijden, maar ook bij bijvoorbeeld muziekcompetities, carnavalsoptochten en wedstrijden met dieren. Tubb Sport verkoopt sportprijzen zoals bekers, medailles, (glas) standaards, beelden, wandborden, linten en rozetten.

Bekers

De sportbekers van Tubb Sport zijn er in vele soorten en maten. Bent u op zoek naar een kleine of juist een grote beker? Al vanaf 15 cm hoog beginnen de series. U kunt kiezen voor een enkele beker, maar ook voor hele series van 3, 6 of zelfs 12 bekers, die telkens enkele centimeters hoger worden. Er zijn bijvoorbeeld series van 12 bekers, die starten op 26 cm en eindigen op 44 cm.

Heeft u een jaarlijks terugkerend evenement? Dan heeft Tubb Sport natuurlijk prachtige wisselbekers. Een echte ‘cup met de grote oren’ kan 70 cm hoog zijn. Er zijn zelfs wisselbekers van bijna een meter hoog te koop. Bovendien biedt Tubb Sport u de mogelijkheid uw eigen logo in de beker te verwerken.

Medailles

Een medaille is vaak een mooie herinnering aan een knappe prestatie die is geleverd. Tubb Sport biedt u allerlei soorten medailles aan, die altijd zijn onder te verdelen in Brons, Zilver en Goud. De medailles hebben de afmeting van 40, 50, 60 of 70 mm groot. Gecombineerd met een kleurig halslint heeft u een mooie prijs. Bovendien biedt Tubb Sport u de mogelijkheid uw eigen logo in de medaille te verwerken.

Tubb Sport heeft momenteel nog vele medailles uit oudere collecties, die voor een spo(r)tprijs verkocht worden.

Overige

Naast de bekers en medailles kan Tubb Sport u ook andere sportprijzen aanbieden. Zo zijn er standaards in kunststof, glas of hout, maar ook wandborden en rozetten. Kortom de sportprijzen van Tubb Sport zijn er voor elke gelegenheid en in elke prijsklasse. Neemt u zelf eens een kijkje in de catalogus. Afhankelijk van uw bestelling kan Tubb Sport vaak binnen 2 werkdagen leveren.